gov.ua Державні сайти України
Гімн
Logo
Державне промислове підприємство “КРИВБАСПРОМВОДОПОСТАЧАННЯ”

60 років КДКР

27 грудня - визначна дата для ДПП Кривбаспромводопостачання.

Канал Дніпро - Кривий Ріг відзначає свій 60-річний ювілей. Канал-гігант, який розгорнувся більше ніж на 40 кілометрів, має величезну значимість для Криворізького району, міста Кривий Ріг, для міст Апостолове та Зеленодольськ, адже основна його місія - це забезпечення водопостачання. На його будівництво було залучено сили близько 7000 робітників, у 1961 році канал було введено в експлуатацію та вже 60 років обслуговується підприємством «Кривбаспромводопостачання».

Враховуючи карантинні обмеження, адміністрація підприємства окрему увагу приділила привітанням ветеранів підприємства, які своєю душою і відданістю присвятили частину свого життя каналу Дніпро – Кривий Ріг, забезпечуючи безперебійно його потужності. Незважаючи на негоду, що панувала 28 грудня 2021 року, деякі ветерани завітали для привітань своїх колег на підрозділи ДПП «КПВП», ще раз доводячи свою відданість і незламний характер. Нажаль не всі ветерани змогли відвідати рідне підприємство, тому вони особисто отримали приємні подарунки від генерального директора та голови профспілки ДПП «КПВП».

«Робота, яка виконувалася і виконується нашими робітниками заслуговує поваги та визнання», з таких слів почав своє привітання для трудового колективу та почесних пенсіонерів підприємства генеральний директор ДПП Кривбаспромводопостачання Єгор Харитонов. Далі лунали слова вдячності за сумлінну працю і завзятість усіх причетних до щоденної безперебійної роботи підприємства. Почесними нагородами від Дніпропетровської обласної ради, Криворізької міської ради, Саксаганської районної у м. Кривий Ріг ради та від керівництва ДПП Кривбаспромводопостачання були нагороджені кращі працівники підприємства та отримали приємні подарунки.

Честь і хвала славетним трударям ДПП Кривбаспромводопостачання!

Остане оновлення
  • січень 5, 2022
Поділитися