gov.ua Державні сайти України
Гімн
Logo
Державне промислове підприємство “КРИВБАСПРОМВОДОПОСТАЧАННЯ”

Технічне водопостачання

Державне промислове підприємство "Кривбаспромводопостачання" забезпечує:

  1. Транспортування технічної води з Каховського водосховища в Південне водосховище каналом Дніпро – Кривий Ріг. З Південного водосховища технічна вода використовується для зрошення ділянок та технологічних потреб підприємств, а також для виробництва комунальним підприємством "Кривбасводоканал" та подальшим забезпеченням питною водою 630 000 мешканців міста Кривий Ріг та прилеглих селищ Криворізького району.
  2. Постачання технічної напірної води з каналу Дніпро – Кривий Ріг для зрошення та виробництва питної води 28 000 мешканців Апостолівського району Дніпропетровської області.
  3. Подачу технічної води з Карачунівського водосховища у річку Стара Саксагань для відновлення її водності.
  4. Надання послуг пов’язаних з постачанням води до водозабірних споруд підприємств та садових товариств шляхом підтримання в Карачунівському та Макортівському водосховищах необхідного рівня води для 38 000 мешканців П’ятихатського, Криворізьського районів Дніпропетровської області та Долинського району Кіровоградської області.
  5. Регулювання рівня води у Карачунівському водосховищі на річці Інгулець, Макортівському, Кресівському та Саксаганському водосховищах на річці Саксагань.
  • Для отримання додаткової інформації по вищезазначеним видам послуг ДПП «КРИВБАСПРОМВОДОПОСТАЧАННЯ» необхідно звертатися за адресою: 50069, місто Кривий Ріг, проспект Миру, 15-А.
Остане оновлення
  • лютий 23, 2023
Поділитися