gov.ua Державні сайти України
Гімн
Logo
Державне промислове підприємство “КРИВБАСПРОМВОДОПОСТАЧАННЯ”

День захисника України

14 жовтня, в нашій країні відзначають День захисника України.

Дата святкування обрана зовсім не випадково, адже в цей день також відзначається День українського козацтва та Покрова пресвятої Богородиці - захисниці і покровительки козаків.

Сьогодні всі ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові, у рядах котрих є робітники нашого підприємства. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя тисячі українців і різні часи. Мужність, самовідданість та віра наших колег надихають нас, додають сил та наснаги працювати заради кращого життя наших сімей та благополуччя підприємства.

Напередодні цього мужнього свята адміністрація та профкомітет нашого підприємства щиро засвідчили свою повагу, подякували тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої держави, привітали, потисли руку та вручили подарунки кожному причетному до справжнього героїзму. 

Бажаємо кожному мати на душі дух патріотизму, любов до України та незнищенну віру у добро на нашій землі. Дякуємо вам, дорогі наші, за мир, за захист. Нехай Пресвята Борогодиця береже ваші родини та нашу Україну!

Остане оновлення
  • жовтень 22, 2020
Поділитися